Aktualitet, 20 Janar 2023, 09:52

Britania rikthen 26 shqiptarë dhe ja arsyet

XING

Britania rikthen 26 shqiptarë dhe ja arsyet

Britania ka rikthyer në Shqipëri 26 shqiptarë të cilët ishin pa të drejtë qëndrimi në vend. 
Sipas Home Office, një pjesë  e shqiptarëve kishin mbërritur në Mbretërië e Bashkuar me varka. Ndërsa një pjesë tjetër ishin të dënuar për krime, duke përfshirë posedimin e armëve dhe furnizimin me drogë së klasit A .