Aktualitet, 2 Mars 2023, 16:04

'E kam rrahur një herë', fqinji i Dan Hutrës: Mendova do më vriste edhe mua

XING

'E kam rrahur një herë', fqinji i Dan Hutrës: Mendova

Fqinji i Dan Hutrës, Ilir Hajvazi, ka rrëfyer që autori i 3 vrasjeve të djeshme ka qenë gjithmonë një person problematik.

“Mendova se do më vriste mua se e kam rrahur njëherë. Nuk e di si është liruar një person i tillë që ka vrarë, dhunuar dhe grabitur gjithë kohës.

Ka qenë një mostër me gjithë veset e këqija që mund të ketë një njeri”-është shprehur ai.

Burimi: Abc News