Nga Bota, 26 Janar 2023, 22:57

Ky është zyrtarisht mashkulli më i bukur në botë

XING

Ky është zyrtarisht mashkulli më i bukur në botë

Aktori britanik, Rege-Jean Page është shpallur mashkulli më i pashëm në botë. Aktori 34-vjeçar u  analizua shkencërisht duke përdorur Raportin e Artë Grek të Bukurisë Phi, një sistem i lashtë që mat përsosmërinë fizike nëpërmjet simetrisë së fytyrës së dikujt.

Ky është zyrtarisht mashkulli më i bukur në botë

Aktori u ndoq nga Chris Hemsworth, Michael B Jordan, Harry Styles dhe futbollisti anglez Jude Bellingham.

Ky është zyrtarisht mashkulli më i bukur në botë

Rege-Jean Page njihet për rolin e Simon Basset, në serialin "Bridgerton" të Netflix.

Ky është zyrtarisht mashkulli më i bukur në botë

Ky është zyrtarisht mashkulli më i bukur në botë