Nga Bota, 15 Janar 2023, 15:27

Njihuni me vajzën që u shpall Miss Universe

XING

Njihuni me vajzën që u shpall Miss Universe

R'Bonney Gabriel është shpallur mbrëmë Miss Universe 2022 në edicionin e 71-të të konkursit të bukurisë. R'Bonney Gabriel është 28 vjeç. Ajo konkurronte si Miss USA dhe ka rrënjë filipinase.

Njihuni me vajzën që u shpall Miss Universe

Eventi u mbajt në New Orleans. Edhe pse edicioni u mbajt në vitin 2023, ky konkurs korrespondon me titullin Miss Universe 2022, i cili u shty për të mos konkurruar me Kupën e Botës FIFA 2022 në Katar.

Njihuni me vajzën që u shpall Miss Universe

Miss Venezuela Amanda Dudamel dhe Miss Republika Domenikane Andreina Martinez ishin respektivisht shoqwruesja e parë dhe e dytë.

Njihuni me vajzën që u shpall Miss Universe

R'Bonney Gabriel ka lindur në San Antonio, Teksas dhe është e Missi i parë me origjinë filipinase që fitoi titullin Miss USA.

Njihuni me vajzën që u shpall Miss Universe

Ajo ka diplomë në Dizajn Mode dhe u diplomua në 2018.

Njihuni me vajzën që u shpall Miss Universe

Njihuni me vajzën që u shpall Miss Universe