Nga Bota, 25 Janar 2023, 18:24

Pamela Anderson akuzon Sylvester Stallone: Më ofroi apartament dhe Porsche për t’u bërë një nga partneret e tij

XING

Pamela Anderson akuzon Sylvester Stallone: Më ofroi apartament dhe Porsche

Pamela Anderson ka zbuluar shumë për jetën e saj në dokumentarin e quajtur “Pamela, A Love Story”. Një nga deklaratat e saj ka qenë për Sylvester Stallone. Sipas aktores, Sylvester Stallone i ofroi asaj një shtëpi dhe një makinë luksoze për t’u bërë partnerja e tij nr. 1. Një ofertë që Pamela Anderson e refuzoi.

Pamela Anderson akuzon Sylvester Stallone: Më ofroi apartament dhe Porsche

Në dokumentar, Pamela foli për këtë ofertë që ndodhi kur ajo sapo kishte filluar të aktronte në televizion dhe filma. Pamela u shpreh: “Ai më ofroi një apartament dhe një Porsche për të qenë ‘partnerja nr. 1’ e tij. Dhe unë e pyeta, ‘A do të thotë kjo që ke 2? Ai u përgjigj ‘Kjo është oferta më e mirë që do të marrësh, zemër. Ti je në Hollywood tani”.

Pamela Anderson akuzon Sylvester Stallone: Më ofroi apartament dhe Porsche

"Doja të isha e dashuruar. Nuk doja asgjë më pak se kaq", tha aktorja.

Pamela Anderson akuzon Sylvester Stallone: Më ofroi apartament dhe Porsche

Pas kësaj deklarate, përfaqësuesit e Sylvester Stallone folën për New York Post për të mohuar gjithçka që tha Pamela Anderson: Aktori ka qenë tashmë në çështje serioze martesore me gruan e tij dhe kjo është e tmerrshme për marrëdhënien e tyre. Përfaqësuesit e tij thanë si vijon: “Deklarata nga Pamela Anderson që i atribuohet klientit tim është e rreme. Zoti Stallone konfirmon se ai kurrë nuk ka bërë asnjë pjesë të asaj deklarate.”