Showbizz Shqiptar, 18 Mars 2023, 22:49

Armaldo largohet nga Big Brother VIP

XING

Armaldo largohet nga Big Brother VIP

Armaldo është i eliminuari i mbrëmjes së sotme në Big Brother VIP. Ai ishte në nominim së bashku me Luizin dhe Kristin. 

Armaldo largohet nga Big Brother VIP

Armaldo takoi të gjithë banorët, por kërkoi që vetëm Olta dhe Kiara ta shoqëronin. 

Armaldo largohet nga Big Brother VIP

Maestro u shpreh se nuk do të rikthehet në shtëpi, edhe po të ketë biletë kthimi.

Armaldo largohet nga Big Brother VIP