Showbizz Shqiptar, 17 Mars 2023, 16:25

Kiara bëhet xheloze për Luizin dhe i tregon vendin Jorit

XING

Kiara bëhet xheloze për Luizin dhe i tregon vendin Jorit

Pas hyrjes së saj në Big Brother, Jori është komentuar shumë për afrimitetin e saj me Luizin. Kjo gjë duket që ka nisur ta bëjë edhe Kiarën xheloze. 

Kiara bëhet xheloze për Luizin dhe i tregon vendin Jorit

Teksa ishin ulur të tre, Luizi është ngritur nga divani për të dalë në oborr dhe menjëherë pas tij është ngritur edhe Jori për t'a shoqëruar. Luizi nuk pranoi dhe i bën shenjë të mos lëvizë.

Kjo situatë nuk i ka pëlqyer Kiarës, e cila është ulur afër Jorit duke e spostuar Luizin nga ana tjetër duke shfaqur shenja xhelozie.