Showbizz Shqiptar, 17 Mars 2023, 16:34

Kristi ndjen distancën e Keisit, zbulon porosinë e Sabianit kur u largua

XING

Kristi ndjen distancën e Keisit, zbulon porosinë e Sabianit kur u

Ditët e fundit është vënë re një distancim mes Kristit dhe Keisit. Kristi ka shprehur shqetësim në lidhje me këtë gjë dhe Kiara i ka thënë se Keisi është e ndikuar nga babai i saj dhe fjalët që ai i tha para se të linte BBV.

Kristi ndjen distancën e Keisit, zbulon porosinë e Sabianit kur u

Kristi: Ka thënë ndonjë gjë Keisi? Se po më rri shumë distante.

Luizi: Ndjehet keq në momentet kur bën debate, sidomos me mua, nuk ka gjë me ty. Ajo ma tha edhe mua. Më beso që nuk ka aspak lidhje me Sabianin

Kiara: E paska me ty?! E ka sepse Sabi kur hapi derën i tha “me mend në kokë”. Nuk e ka me ty Luiz, nuk është kjo arsyeja. Arsyeja është vetëm babai i saj. Aq sa i ka bërë mirë ardhja e Sabit, aq edhe i ka ndikuar, se është edhe në një moshë shumë të vogël.

Kristi ndjen distancën e Keisit, zbulon porosinë e Sabianit kur u

Kristi ndjen distancën e Keisit, zbulon porosinë e Sabianit kur u