Aktualitet, 14 Maj 2022, 16:13

Ministrja e PS-së shtatzënë për herë të parë

XING

Ministrja e PS-së shtatzënë për herë të parë

Një lajm i mirë vjen nga ministrja Edona Bilali, e cila duket se është në pritje të ëmbël për herë të parë, raporton Panorama plus. Ministrja ka vendosur që këtë lajm ta mbajë edhe për disa kohë të fshehtë, duke u fokusuar te detyra e saj si ministre.

Ministrja e PS-së shtatzënë për herë të parë

Deri më tani, në rrëfimet që ka pasur për jetën private, ministrja nuk e ka përmendur asnjëherë këtë lajm kaq të gëzuar. Ministrja 33-vjeçare dhe bashkëshorti i saj do të bëhen së shpejti me fëmijën e tyre të parë, dhe këtë periudhë po e jetojnë të gëzuar, duke zgjedhur ta mbajnë privat si lajm.

Ministrja e PS-së shtatzënë për herë të parë

Megjithatë miqtë, kolegët dhe bashkëpunëtorët e afërt të Bilalit, e kanë marrë tashmë lajmin e mirë të saj, duke shkëmbyer menjëherë edhe urimet për shtatzëninë e një prej ministreve më të reja. 

Ministrja e PS-së shtatzënë për herë të parë

Ministrja e PS-së shtatzënë për herë të parë