Nga Bota, 21 Maj 2022, 20:33

Pas lindjes së djalit, Rihanna shfaqet për herë të parë në publik (Foto)

XING

Pas lindjes së djalit, Rihanna shfaqet për herë të parë

Rihanna dhe ASAP Rocky u bënë prindër për herë të parë me datë 13 Maj. Këngëtarja solli në jetë një djalë, emri i të cilit nuk është zbuluar ende.

Pas lindjes së djalit, Rihanna shfaqet për herë të parë

Së fundmi Rihanna është parë për herë të parë në publik pas lindjes së vogëlushit. Ajo është shfaqur e veshur me rroba të gjera, me syze dielli të mëdha të zeza dhe me flokët e kapura .

Pas lindjes së djalit, Rihanna shfaqet për herë të parë

Këngëtarja nuk ka reaguar ende rreth lajmit të ëmbël, por thuhet se ajo dhe partneri do të udhëtojnë së shpejti në Nju Jork për të prezantuar bebushin me prindërit e tij.

Pas lindjes së djalit, Rihanna shfaqet për herë të parë

Pas lindjes së djalit, Rihanna shfaqet për herë të parë

Pas lindjes së djalit, Rihanna shfaqet për herë të parë

Pas lindjes së djalit, Rihanna shfaqet për herë të parë

Pas lindjes së djalit, Rihanna shfaqet për herë të parë