Nga Bota, 6 Gusht 2022, 17:38

Pas tradhtive, Khloe Kardashian dhe Tristan Thompson bëhen prindër për herë të dytë

XING

Pas tradhtive, Khloe Kardashian dhe Tristan Thompson bëhen prindër

Khloe Kardashian dhe Tristan Thompson janë bërë sërish prindër. Djali i tyre ka ardhur në jetë nga një nënë surrogate.

Pas tradhtive, Khloe Kardashian dhe Tristan Thompson bëhen prindër

Emri i bebushit nuk është bërë ende i ditur dhe as foto nuk janë postuar. 

Pas tradhtive, Khloe Kardashian dhe Tristan Thompson bëhen prindër

Khloe dhe Tristan i habitën të gjithë me lajmin se do bëhen prindër sërish pasi çifti për një kohë të gjatë kanë qenë të komentuar për ndarjet dhe dhe për tradhëtitë e Tristan-it.

Pas tradhtive, Khloe Kardashian dhe Tristan Thompson bëhen prindër

Ata janë gjithashtu prindër të True, vajzës së tyre, të lindur në prill të vitit 2018.

Pas tradhtive, Khloe Kardashian dhe Tristan Thompson bëhen prindër

Pas tradhtive, Khloe Kardashian dhe Tristan Thompson bëhen prindër