Showbizz Shqiptar, 24 Shtator 2022, 20:58

Nënë për herë të parë, Dojna Mema ndan foton më të ëmbël me të birin

XING

Nënë për herë të parë, Dojna Mema ndan foton

Dojna Mema u bë nënë për herë të parë në muajin Gusht. Moderatorja solli në jetë një djalë të cilit i vendosën emrin Nolan Sol. 

Nënë për herë të parë, Dojna Mema ndan foton

Që nga ai moment Dojna është treguar shumë aktive në rrjete sociale dhe nuk i ka kursyer fotot pranë vogëlushit, ashtu siç ka bërë dhe së fundmi.

Nënë për herë të parë, Dojna Mema ndan foton

Ajo ka dalë shëtitje me Nolanin dhe ka publikuar një foto shumë të ëmbël ku shihet me të në krahë. 

Nënë për herë të parë, Dojna Mema ndan foton

Nënë për herë të parë, Dojna Mema ndan foton

Nënë për herë të parë, Dojna Mema ndan foton

Nënë për herë të parë, Dojna Mema ndan foton