Showbizz Shqiptar, 19 Maj 2022, 13:06

Pa prisni pak, Blero dhe Afrona i japin fund martesës?

XING

Pa prisni pak, Blero dhe Afrona i japin fund martesës?

Blero dhe Afrona janë një ndër çiftet më të dashur për publikun, por së fundmi kudo në rrjet po përflitet se dyshja i kanë dhënë fund martesës.

Pa prisni pak, Blero dhe Afrona i japin fund martesës?

Kjo sepse si Afrona, ashtu dhe Blero kanë fshirë nga rrjetet sociale të gjitha fotot me njëri-tjetrin. Megjithatë, dyshja vazhdojnë të ndiqen në Instagram.

Pa prisni pak, Blero dhe Afrona i japin fund martesës?

Nuk dihet ende se ç’po ndodh realisht mes tyre. Kujtojmë se ata u martuan në Shtator të vitit 2019, me një dasmë përrallore buzë detit.

Pa prisni pak, Blero dhe Afrona i japin fund martesës?

Pa prisni pak, Blero dhe Afrona i japin fund martesës?

Pa prisni pak, Blero dhe Afrona i japin fund martesës?